Faab & Anne

"Trouwfoto's maken doe je niet elke dag. Spannend dus! De relaxte en ontspannen samenwerking met Remy zorgde ervoor dat wij konden genieten op onze dag. Hij heeft humor, oog voor jouw wensen, maar ook een eigen visie. Het resultaat was dan ook prachtig. Remy maakt niet gewoon foto's, maar heeft de sfeer van warmte en liefde op onze dag weten te vereeuwigen in tijdloze shots waar we keer op keer van zullen genieten."


Geerd & Penelope


Peter & Joy


Raiza & Cathy

Remy Remy Remy, wat ben jij een GEWELDIGE gozer! Niet alleen MET camera maar OOK zonder camera! We wisten dat je FANTASTISCH kan fotograferen, maar DIT SLAAT ALLES... we weten van gekkigheid niet welke foto we moeten kiezen als favoriet! Wat een KUNSTENAAR!! En we hebben naar genoeg fotografen gekeken hoor, maar JIJ... TOPPPP!!! We zien elkaar SUPER SNEL voor the NEXT shoot!!

 


Michel & Lia

Wij waren overweldigd door de prachtige foto's. We staan mooi en stralend in beeld, op alle foto's. Remy kwam met hele leuke ideeën. Bovendien kregen we binnen 5 dagen onze foto's!! Het was een feestje om ze te bekijken, een mooie samenvatting van onze trouwdag!


Heiko & Margretha

23 juni, onze trouwdag met Remy van de Geijn. Supergezellige fotograaf erg veel gelachen en we zijn supertrots op onze foto's. Ergo dankbaar voor onze mooie foto's. Was gewoon super!


John & Stephanie

Ik ben niet gou sprakeloos (john) maar nu toch wel. ....wouwwwwww[...] Jeetje Remy we zijn hier helemaal stil van en we bekijken met tranen van geluk, hier de foto's op de laptop ... Zeker de foto's van ons huilmoment .... Bizar!!!! Je bent echt een topper! [...]
Alle foto's zijn waanzinnig! Blijf er maar naar kijken !! Loveeeee it!


Geoffrey & Wendy

"Wát hebben wij een geweldige trouwdag gehad. Remy heeft onze dag fantastisch vastgelegd. Op alle foto's staan we breeduit te lachen en dit was mede door de humor van Remy!! He's got SKILLS, geeft de foto's een verrassende twist. Weg met de standaard "turkisch-love-pics"...

[...]Voor ons is hij een held!"


Fabian & Alexandra


Johan & Cindy

We hebben gisteren meerdere keren gehoord bij het zien van de eerste foto's dat je een kunstenaar bent! :) [...] Wat ben jij fucking goed! Echt bizar goede foto's!! Hartstikke bedankt man! [...] Remy is wereldklasse!


Richard & Saskia

Heel mooi geworden! Je bent echt een meester in je vak. [...]
Jij hebt deze dag nog bijzonderder kunnen maken !! Xxxx


Rob & Aisha

“Hij is niet van de standaard bruidsshoots. Dat kan hij wel hoor, maar hij geeft er liever een grungy twist aan. En niets is hem te gek: zo ging hij gewoon in het water staan voor een goed shot. Zijn stijl is ontzettend gaaf.” ~ Aisha


Jos & Annemarie

remyvandegeijn.nl Fotografie | Fotobewerking